Vol 1-6

Whatever it takes

barva  vol. 1.jpg

Vol. 1 САМООСВІТА розповість про те, якою важливою є навичка самоосвіти у ХХІ столітті. Як самоосвіта може допомогти у розвитку Ваших талантів і ресурсів, і як організувати процес, знайти джерела і натхнення для самоосвіти. А також на прикладах конкретних осіб покаже, чому важливо навчатися протягом усього життя та ніколи не зупинятися на шляху до мети.

 




 

Грудневий номер BARVA розповість про український YouTube.

барва вол. 2

Виявляється, що йому не так легко живеться поруч із конкурентами. І ми взялися пояснити собі та вам, чому так мало україномовних каналів, з якими проблемами стикаються україномовні блогери,  на які канали варто підписатися – та й взагалі, що там в українському YouTube? “Blog 360”, “Ukraїner”, “skrypin.ua”, відеоблогери сегменту let’s play, Наталя Панченко автор YouTube-каналу Nata&Books, а також актор та відеоблогер Віталій Гордієнко із “Загоном Кіноманів”, і ще багааааато цікавого, нового та такого, з чим захочеться поділитися!

 




 

Січень, Різдво і благодійність.

барва вол 3.png

У цьому номері ми дууууже хотіли торкнутися дуууууже доброї теми, адже період новорічних свят змушує нас повірити у добро та стати добрішим. Напевно саме тому в цей час благодійність стає такою популярною – до неї звертаються усі – від режисерів фільмів до магазинів та кав’ярень.

Ми зібрали багато чудових ініціатив та проектів, які встигли нас надихнути. Ні, ми не збираємося вас ні в чому переконувати, чи закликати із великими плакатам в руках. Ми лише ділимося цікавими історіями.

 




 

Весною хочеться чогось прекрасного

барва вол 4.png

Ми довго недовго думали, чим могли б надихути цією весною. Тому що, чого хочеться у цю пору? Чогось прекрасного, нового, мотивуючого!! Тому темою березневого номера обрали ілюстрацію, бо це само собою прекрасно, ново ( бо помістили всередину лише інтерв’ю крутих українських ілюстраторів/митців) та мотивуюче (бо ми завжди мотивуючі). Анастасія Стефурак, Євгенія Гайдамака, Сергій Майдуков, Надія Дойчева-Бут та інші чудові ілюстратори. Тому, якщо знаєте ці імена – самі розумієте, що інтерв’ю треба читати. Якщо не знаєте – тим більше читайте.

 

 




 

Півони та “дзен”

vol.5 .png

Зараз потрібно шукати гармонію та натхнення, насолоджуватися піонами та їсти багато ягід.

А ще варто потурбуватися про себе, і ми маємо на увазі почуватися відповідальним не лише за своє фізичне здоров’я, але й психічне. Вміти відстояти свої межі, навчитися сприймати свої емоції, а також позбутися стереотипів щодо психологічного благополуччя. Так-так, ми такі ж, як і ви – не знаємо, що воно таке, і взагалі… «а який стосунок це має до мене?». Так вже склалося, що потурбуватися про своє психічне здоров’я у нашому суспільстві – це щось дике і незрозуміле. У цьому номері ми спробували хоча б трішки затерти білі плями цього питання. І кажемо наперед: так варто зробити кожному.

 




У компанії супергероїв 

vol 6.png

Час від часу ми усі хочемо бути супергероями. Встигнути виконати завдання за день до дедлайну, спати три години вночі, але залишатися енергійним і продуктивним вдень, а ще бути в двох місцях водночас. Шкода, що ці місця зайняті Суперменом, Спайдерменом чи Ракетою. Світова культура коміксів дарує нам багато класних героїв та історій, але чому вони аж настільки популярні? І найважливіше, чи є у нас хороший прототип Супермена чи Бетмена? Та й взагалі що пропонує український ринок коміксів? Номер про комікси якраз створений для того, щоб одного літнього вечора, сидячи на березі моря, річки, у бабусиному саду, чи під час подорожі Європою, знайти відповіді на ці запитання.